Kultcast

De Kultcast is de nieuwe podcastserie van het Kultuer Kollektyf. Hosts Céline Wierda en Maha Eljak spreken allerlei makers en organisatoren uit de noordelijke cultuursector. Ze praten over uiteenlopende thema’s en grootse wensen voor de sector. Hoe bouw je bijvoorbeeld een muziekcarrière op? En hoe staat het met diversiteit in de cultuursector? Luister de Kultcast nu op Spotify.

Episode 1 | Moto & GINGE

In de eerste aflevering van de Kultcast spreken Céline en Maha twee opkomende Friese artiesten: Alexander Moto en GINGE. Hoe overleef je als beginnend artiest?

Episode 2 | Jaleesa & Naduah

Hoe divers is de noordelijke cultuursector? Céline en Maha vragen het Jaleesa Schiphorst, mede-organisator van de anti-racismedemonstratie in Leeuwarden, en artiest Naduah van Keulen.

Episode 3 | Joost & Sander

Dansen op de drempel. Céline en Maha spreken in de derde aflevering van de Kultcast met dichter, schrijver, performer en muzikant Joost Oomen en met muzikant en theatermaker Sander Koning.

Episode 4 | Sil & Rick

In deze aflevering spreken Céline en Maha twee gasten met een grote liefde voor kleding: Sil Oosterbaan (Pinkorangeclub) en Rick Klap (KLUP DE DAG).

Agenda

Voor de Kultcast hoef je je niet aan te melden.